Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

World Invasion: Battle Los Angeles trailer

 
 Αν νομίζατε πως το Skyline είναι η μοναδική από τις νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν και αφορούν την εισβολή εξωγήινων στην Γη, κάνετε μεγάλο λάθος.

Η νέα ταινία με τίτλο Battle: Los Angeles καταπιάνεται με το ίδιο θέμα. Ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για την ταινία καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η ταινία θα ονομάζεται Battle: Los Angeles ή World Invasion: Battle LA αλλά έχει κυκλοφορήσει το 1ο trailer καθώς και η εκτιμώμενη ημερομηνία της πρεμιέρας που είναι για τις 25 Μαρτίου 2011.


Εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν καταγεγραμμένες υποθέσεις θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) ανά τον υφήλιο – Μπουένος Άιρες, Σεούλ, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα. Όμως το 2011, αυτό που ξεκίνησε ως απλές «θεάσεις», θα εξελιχθεί σε μια τρομακτική πραγματικότητα, όταν η Γη δεχτεί επίθεση από άγνωστες δυνάμεις. Καθώς όλοι παρακολουθούν τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες γίνεται το τελευταίο οχυρό της ανθρωπότητας, σε μία μάχη που κανείς δεν περίμενε. Το μέλλον εξαρτάται πλέον από έναν πεζοναύτη λοχία (Άαρον Έκχαρτ) και τη διμοιρία του και αν θα καταφέρουν να τραβήξουν τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ανθρωπότητα και έναν εχθρό που όμοιό του κανείς δεν έχει ξαναδεί…