Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι Daft Punk φτάνουν στο top 10 των charts!





Οι Daft Punk με το soundtrack του “Tron Legacy” την εβδομάδα που διανύουμε, έκαναν το ντεμπούτο τους στα charts, ξεκινώντας από την θέση #10 του Billboard 200 albums chart που είναι και η υψηλότερη θέση που έχουν λάβει ποτέ!

Το “Tron Legacy” έκανε το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα που έχει γίνει στα charts για album soundtrack, με πωλήσεις 71.000 αντίτυπων την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το ρεκόρ πωλήσεων στην δεκαετία που διανύουμε, κατέχει το “Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith” που από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορία του, στις 21 Μάιου 2005, βρέθηκε στην έκτη θέση, με πωλήσεις 96.000 αντιτύπων.

Στην εβδομάδα που διανύουμε, τρία soundtracks βρέθηκαν στο top 10 του Billboard album chart. Συγκεκριμένα, εκτός από το “Tron Legacy”, το “Glee Christmas Album” βρέθηκε στην θέση #3 και το “Glee The Music: Season 2: Volume 4” βρέθηκε στην θέση #8. Η Taylor Swift με το album “Speak Now” βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση, ενώ την πρωτιά καταλαμβάνει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα η…Susan Boyle με το album “The Gift”.