Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Επικίνδυνες δουλειές.

-Καθαριστής τζαμιών σε ουρανοξύστες.
Θέλει γερά νεύρα και θάρρος για να δουλέψεις καθαριστής τζαμιών στο Ντουμπάι.Ο συγκεκριμένος βρίσκεται στον 34ο όροφο,122 μέτρα πάνω απο το έδαφος χωρίς καμία ασφάλεια όπως φαίνεται.
-Eπιτηρητής γραμμών
Η συγκεκριμένη δουλειά είναι επικίνδυνη για δύο λόγους.Ο ένας είναι το ύψος απο το οποίο γίνεται και ο δεύτερος είναι τα καλώδια μεταφοράς υψηλής τάσης.Τουλάχιστον φορούν ειδικές αγώγιμες  ενδυμασίες,αν και ορισμένες φορές ακουμπούν τα καλώδια με γυμνά χέρια.
-Παλαιστές κροκοδείλων
Όσο κακόκεφο και να είναι το αφεντικό σας σήμερα,τουλάχιστον δέ ρισκάρετε τη ζωή σας αφού γνωρίζετε οτι το κεφάλι σας δέ θα βρεθεί στα σαγόνια του..Αυτή όμως είναι η καθημερινή εργασία των εργαζομένων στο Samphran Elephant Ground and Zoo στην Ταυλάνδη.Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να κρατήσουν για όσο περισσότερο μπορούν, το κεφάλι τους ανάμεσα στα σαγόνια του κροκοδείλου,και όλα αυτά στα πλαίσια του Show που κάνουν.
-Κορίτσια-Στόχοι
Τα κορίτσια-στόχοι δέχονται μαχαίρια,βέλοι και άλλα παρόμοια επικίνδυνα,αφήνοντας τη ζωή τους κυριολεκτικά στα χέρια αυτού που τις στοχεύει!
-Αποναρκοθέτης.
Δηλαδή αυτός που αφαιρεί τις νάρκες.Μπορεί να ακούγεται επικίνδυνο,όμως οι σύγχρονες συνθήκες το καθιστούν 99,6% ασφαλές.Παρόλαυτα υπάρχει ένα ιστορικό 500 θανάτων απο το 1996 μέχρι το 2002 στις ΗΠΑ.